600ml Lithium-ion Caulking Gun
  • 600ml Lithium-ion Caulking Gun - 0 600ml Lithium-ion Caulking Gun - 0

600ml Lithium-ion Caulking Gun

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 600ml Lithium-ion Caulking Gun saka pabrik DADAO® lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Model:8504

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

600ml Lithium-ion Caulking Gun kita CE certified lan saiki duwe jumlah gedhe saka DADAO & reg; persediaan pabrik. Desain tanpa kabel saka Caulking Gun menehi kebebasan gerakan lan keluwesan. Sampeyan bisa kanthi gampang maneuver ing sudhut, langit-langit, lan papan sing nyenyet liyane tanpa diwatesi karo kabel utawa stopkontak. Iki ndadekake becik kanggo proyek caulking njero ruangan lan ruangan.


DADAO & reg;600ml Lithium-ion Caulking Gun Parameter (Spesifikasi)

Baterei

21V Max Li-ion

Kacepetan dispensing

0-8,7 mm/s

Daya dispensing

6500N

pangaturan kacepetan

6 kacepetan

Materi dhukungan

Max 600 ml Sosis

Kartrid maksimal 400ml

Dibangun ing LED


DADAO & reg;600ml Lithium-ion Caulking Gun Fitur lan Aplikasi

Proyek Konstruksi lan Omah:DADAO & reg;Senjata Caulking Lithium-ion 600ml minangka alat sing larang regane kanggo macem-macem proyek konstruksi lan dandan omah. Padha becik kanggo sealing longkangan lan joints watara jendhela, lawang, baseboards, makutha ngecor, lan wilayah liyane sing mbutuhake airtight utawa segel watertight.


DADAO & reg;600ml Lithium-ion Caulking Gun Details

DADAO & reg;600ml Lithium-ion Caulking Gunsbiasane duwe desain operasi siji klik sing prasaja lan gampang digunakake. Cukup pencet tombol kanggo miwiti lan mungkasi proses lim. Operasi kasebut trep lan cepet, lan efisiensi kerja.


FAQ

P: Apa aku bisa nggunakake aksesoris utawa ukuran muncung sing beda karo Lithium-ion Caulking Gun?

A: Sawetara Senjata Caulking Lithium-ion bisa uga duwe aksesoris sing kompatibel utawa ukuran muncung sing bisa diganti. Aksesoris iki bisa mbantu sampeyan entuk ukuran manik sing beda-beda utawa ngganti alat kasebut kanggo aplikasi caulking tartamtu. Disaranake mriksa informasi pabrikan utawa takon dhukungan pelanggan kanggo nemtokake kasedhiyan lan kompatibilitas aksesoris kanggo model tartamtu.


Q: BisaDADAO & reg;600ml Lithium-ion Caulking Gun digunakake kanggo tugas liyane kajaba aplikasi caulk?

A: NalikaDADAO & reg;600ml Lithium-ion Caulking Guns utamané dirancang kanggo aplikasi caulk, mekanisme extrusion Versatile sing duweni potensi bisa dimanfaatake kanggo tugas liyane sing mbutuhake dispensing bahan kandel utawa kenthel. Nanging, penting kanggo nimbang kompatibilitas materi karo fitur bedhil lan takon pandhuan lan rekomendasi pabrikan.



Hot Tags: 600ml Lithium-ion Caulking Gun, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, OEM

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy