Pabrik Kita

ZHEJIANG DADAO ELECTRIC APPLIANCE CO., LTD. dumunung ing Kutha Yongkang, kita kanthi posisi strategis kanggo ngladeni pasar global kanthi gampang. Minangka salah sawijining kutha paling kuat ekonomi ing China, Kutha Yongkang minangka papan kanggo pedunung watara 536.000 lan kurang saka 300km kidul-kulon Shanghai, kanthi Pelabuhan Ningbo ing sacedhake, nggawe kita diselehake kanthi sampurna kanggo nglayani pelanggan ing saindenging jagad.


Pabrik kita duwe 280 karyawan. Aula produksi 20000 m², ruang kantor 500 meter persegi. Pabrik iku bisnis kulawarga tradisional. Nanging perusahaan kasebut sacara ekologis lan ekonomi. Umume karyawan luwih saka 10 taun ing perusahaan kasebut. Saben karyawan entuk Festival yen dheweke kerja udakara 5 taun kanggo kita. Sing kok, sing kita wis ora masalah kuwi, mundhut saka karyawan dilatih kanggo Festival Spring. Pabrik kita penting banget kanggo kualitas produk. Jumlah staf teknis yaiku 25% ing kabeh karyawan.



  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy