Bor Tanpa Kabel

Minangka produsen Bor Tanpa Kabel profesional, sampeyan bisa yakin tuku Bor Tanpa Kabel saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.
View as  
 
Bor 12V entheng

Bor 12V entheng

Bor 12V Ringan kualitas dhuwur ditawakake pabrikan China DADAO®. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Bor 12V Ringan. DADAO® Lightweight 12V Drill bisa didhukung dening macem-macem jinis baterei, kalebu nikel-kadmium (NiCad), lithium-ion (Li-ion), lan nikel-logam hidrida (NiMH). Baterei Li-ion sing paling populer amarga menehi umur baterei sing dawa lan pangisi daya cepet.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bor 12V Kompak kanggo Spasi Nyenyet

Bor 12V Kompak kanggo Spasi Nyenyet

Temokake akeh pilihan Bor 12V Kompak kanggo Ruang Nyenyet saka China ing DADAO®. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Bor 12V Kompak kanggo Ruang Nyenyet. DADAO® Compact 12V Drill for Sight Spaces bisa didhukung dening macem-macem jinis baterei, kalebu nikel-kadmium (NiCad), lithium-ion (Li-ion), lan nikel-logam hidrida (NiMH). Baterei Li-ion paling populer amarga menehi umur baterei sing dawa lan pangisi daya cepet.

Waca liyaneKirim Pitakonan
13mm Brushless Cordless Hammer Bor

13mm Brushless Cordless Hammer Bor

13mm Brushless Cordless Hammer Drill populer ing antarane para penggemar DIY lan sing duwe omah kanggo macem-macem proyek kayata rak gantung, ngrakit perabotan, utawa ngebor tembok kanggo karya seni utawa rod langsir.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Brushless Cordless Hammer Bor

Brushless Cordless Hammer Bor

Grosir Brushless Cordless Hammer Bor digawe ing China. Brushless Cordless Hammer Drill wis dadi alat sing disenengi kanggo pangguna profesional lan penggemar DIY kanthi kinerja sing efisien, awet lan dipercaya. Apa ing konstruksi bangunan, dekorasi omah, utawa tugas pengeboran liyane, bisa menehi kinerja lan pengalaman operasi sing apik banget.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bor Tanpa Kabel 10mm Brushless Kab

Bor Tanpa Kabel 10mm Brushless Kab

DADAO® minangka salah sawijining produsen lan pemasok Brushless Cordless Drill 10mm China sing misuwur. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Brushless Cordless Drill.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bor Palu Tanpa Kabel 10mm Kab

Bor Palu Tanpa Kabel 10mm Kab

DADAO® minangka produsen lan pemasok Bor Hammer Cordless 10mm profesional ing China. DADAO® 10mm Cordless Hammer Drill cocok kanggo pangguna lan profesional DIY. Versatility lan kemampuan kanggo nangani macem-macem tugas pengeboran nggawe alat sing migunani ing macem-macem aplikasi kayata konstruksi, kayu, utawa proyek dandan omah.

Waca liyaneKirim Pitakonan
DADAO® minangka produsen lan pemasok profesional Bor Tanpa Kabel ing China. Bor Tanpa Kabel kualitas dhuwur kita ora mung digawe ing China lan kita duwe OEM. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanggo produk grosir.
  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy