babagan awake dhewe

ZHEJIANG DADAO ELECTRIC APPLIANCE CO., LTD.located in Yongkang City, we are strategis positioned to serve the global market with ease. Minangka salah sawijining kutha paling kuat ekonomi ing China, Kutha Yongkang minangka papan kanggo populasi udakara 536.000 lan kurang saka 300km kidul-kulon Shanghai, kanthi Pelabuhan Ningbo ing cedhake, nggawe kita diselehake kanthi sampurna kanggo ngladeni pelanggan ing saindenging jagad.
Produk Utama Kita kalebu ing ngisor iki: Brushless Cordless Drillï¼Cordless Heat Gunï¼Cordless Spray Gun, Cordless High Pressure Washer, Rotary Hammer, Angle Grinder, Impact Wrench, Hammer Drill, Hammer Driver, Drill, Brushless Cordless Chainsaw, Grass Trimmer Lan sapiturute .

Rincian
Kabar
  • Cordless Angle Grinder News

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi nambah permintaan kanggo baterei Tanpa Kabel, panggunaan penggiling sudut Tanpa kabel wis saya akeh nyebar ing macem-macem industri. Gilingan sudut tanpa kabel minangka jinis alat listrik sing nggunakake baterei Cordless sing bisa diisi ulang minangka sumber daya. Dib...

    Rincian
  • Pengeboran Tanpa Kabel Ngrevolusi Industri Alat Daya

    Inovasi ing industri alat listrik wis paling dhuwur ing taun-taun pungkasan, kanthi kemajuan teknologi anyar sing ndadekake alat sing luwih efisien lan efektif saben dina. Salah sawijining pangembangan anyar sing paling penting yaiku introduksi baterei Cordless menyang alat listrik, lan pengaruh tek...

    Rincian

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy