Blower Tanpa Kabel 40V Kab
  • Blower Tanpa Kabel 40V Kab - 0 Blower Tanpa Kabel 40V Kab - 0

Blower Tanpa Kabel 40V Kab

Blower Tanpa Kabel DADAO 40V biasane ngandelake baterei sing bisa diisi ulang kanggo nguwasani motor lan ngasilake aliran udara. Iki ngilangake kabutuhan kabel listrik, nggawe kabel kasebut bisa dipindhah lan ngidini pangguna bisa mlaku kanthi bebas. Umur baterei beda-beda gumantung saka model lan panggunaan, lan penting kanggo nimbang aspek iki sadurunge tuku kanggo mesthekake yen cocog karo kabutuhan sampeyan.

Model:8193

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

DADAO 40V Cordless Blower minangka alat genggam utawa tas ransel serbaguna sing dirancang khusus kanggo ngasilake aliran udara sing kuat. Iki digunakake kanggo macem-macem tujuan, ing setelan omah lan komersial. Pukulan umume digunakake kanggo tugas kayata ngresiki godhong, lebu, lan potongan suket saka ruangan ruangan, uga kanggo garing permukaan, mbusak salju, lan ngobong obyek.


DADAO 40V Cordless Blower Parameter (Spesifikasi)

Baterei

40V Max Li-ion

Ora ana kacepetan mbukak

20000 rpm

Maks. Kacepetan hawa

38m/s

Maks. Volume udara

480cfm 13.5cm

pangaturan kacepetan

3 kacepetan


DADAO 40V Cordless Blower Fitur lan Aplikasi

Aplikasi:

Reresik Patio lan Furnitur Outdoor: Blower Tanpa Kabel DADAO 40V bisa digunakake kanggo nyebul rereget, bledug, lan lebu saka perabot ruangan, bantal, lan panggangan, ngidini sampeyan njaga teras utawa dek lan siap digunakake.

Garasi lan Workshop Cleanup: DADAO 40V Cordless Blower praktis kanggo nyedhot serbuk gergaji, serpihan kayu, lan lebu liyane saka lantai bengkel, bangku, lan piranti. Padha uga bisa digunakake kanggo mbusak godhong lan rereget saka garasi utawa carports.


DADAO 40V Cordless Blower Detail

Fungsi utama DADAO 40V Cordless Blower yaiku nggawe aliran hawa sing konsentrasi sing bisa diarahake menyang area utawa permukaan tartamtu. Aliran udara kecepatan dhuwur iki diasilake dening motor utawa mesin sing nguwasani penggemar utawa impeller, nggawe angin sing kuat. Kekuwatan udhara mbantu ngilangi lan mindhah bahan, dadi alat sing efisien kanggo tugas reresik lan pangopènan.


FAQ

P: Apa jinis permukaan sing bisa digunakake Blower Tanpa Kabel 40V?

A: 40V Cordless Blower bisa digunakake ing macem-macem lumahing, kalebu kayu, beton, kothak, lan lumahing hard liyane. Utamane migunani kanggo ngresiki ruang kerja, situs konstruksi, bengkel, lan wilayah liyane ing ngendi bledug lan lebu kudu dikontrol sajrone operasi.


Q: Bisa 40V Cordless Blower digunakake kanggo reresik udan?

A: DADAO 40V Cordless Blower utamané dirancang kanggo tugas reresik garing. Nalika padha bisa nangani sawetara lembab utawa Kelembapan, mbabarake blower kanggo banyu gedhe banget utawa lebu teles bisa ngrusak motor utawa komponen liyane. Kanggo ngresiki teles, disaranake nggunakake pembersih vakum teles/garing utawa alat khusus liyane.



Hot Tags: Blower Tanpa Kabel 40V, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, OEM

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy