Ngarep > Babagan awake dhewe>Sertifikat kita

Sertifikat kita

1. Kualitas apik banget

Pabrik alat Dadao wis lulus sertifikasi uji MSDS, SGS CE, CB.


2. Layanan profesional

Kita wis nindakake riset majeng ing bidang manufaktur alat Lithium-ion. Kanggo nambah kualitas lan tingkat layanan, personel kita ngrampungake latihan QC, lan nyiyapake departemen inspeksi khusus.


3. Teknologi sing kuat

kita duwe pabrik kita dhewe, peralatan Lithium-ion jero Penyetor industri kanggo luwih saka dasawarsa.


CB

CE

MSDS

SGS CE


  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy