Piranti Daya Tanpa Kabel

Pabrik Dadao Tool minangka salah sawijining produsen Alat Listrik Tanpa Kabel China sing misuwur lan pemasok alat Cordless.Dadao minangka pabrik pertama sing ngembangake bor tanpa kabel NI-CD ing Yongkang. Adhedhasar prasetya kualitas lan daya tahan, kita miwiti push teknologi baterei Lithium-ion ing 2011 lan teknologi brushless ing 2013. Pabrik kita duwe 280 karyawan. Aula produksi 20000 m², ruang kantor 500 meter persegi. Pabrik iku bisnis kulawarga tradisional. Nanging perusahaan kasebut sacara ekologis lan ekonomi. Umume karyawan luwih saka 10 taun ing perusahaan kasebut. Saben karyawan entuk Festival yen dheweke kerja udakara 5 taun kanggo kita. Sing kok, sing kita wis ora masalah kuwi, mundhut saka karyawan dilatih kanggo Festival Spring. Pabrik kita penting banget kanggo kualitas produk. Jumlah staf teknis yaiku 25% ing kabeh karyawan. Produk Utama Kita kalebu ing ngisor iki: Bor Tanpa Kabel, Kunci Dampak Tanpa Kabel, Grinder Sudut Tanpa Kabel, Alat Multifungsi Tanpa Kabel, Palu Rotary Tanpa Kabel, Alat Kerja Kayu Tanpa Kabel, Alat Mobil Tanpa Kabel Lan Sateruse.
View as  
 
Planer Kayu Tanpa Kabel sing efisien kanggo Pengerjaan Kayu

Planer Kayu Tanpa Kabel sing efisien kanggo Pengerjaan Kayu

Temokake pilihan akeh Planer Kayu Tanpa Kabel sing Efisien kanggo Pertukangan Kayu saka China ing DADAO®. Planer Kayu Tanpa Kabel sing Efisien kanggo Woodworking minangka alat listrik portabel lan serbaguna sing digunakake ing gawe kayu kanggo mbentuk lan ngalusake permukaan kayu. Minangka jeneng tabet, makaryakke tanpa perlu kanggo kabel daya, nyediakake kamardikan saka gerakan lan penak.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Palu Rotary Tanpa Kabel entheng

Palu Rotary Tanpa Kabel entheng

DADAO® Lightweight Cordless Rotary Hammer minangka alat serbaguna sing bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Padha bisa ngebor bolongan saka macem-macem ukuran lan ambane, drive sekrup, lan pahat utawa break liwat bahan hard. Dheweke asring digunakake ing remodeling, restorasi, lan proyek bangunan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Palu Tanpa Kabel Tugas Berat

Palu Tanpa Kabel Tugas Berat

Temokake pilihan akeh Palu Tanpa Kabel Tugas Berat saka China ing DADAO®. Padha bisa ngebor bolongan saka macem-macem ukuran lan ambane, drive sekrup, lan pahat utawa break liwat bahan hard. Asring digunakake ing konstruksi, renovasi, lan proyek renovasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Grinder Sudut Tanpa Kabel 100mm kanthi kinerja dhuwur

Grinder Sudut Tanpa Kabel 100mm kanthi kinerja dhuwur

Grinder Sudut Tanpa Kabel 100mm Berkualitas Tinggi ditawakake pabrikan China DADAO®. DADAO® High-kinerja 100mm Cordless Angle Grinder minangka alat serbaguna sing nemokake aplikasi ing macem-macem industri lan proyek DIY. Kanggo proyek sing nglibatake pemotongan, grinding, lan nyiapake permukaan, padha nyedhiyakake efisiensi, kacepetan, lan presisi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Brushless 100mm Cordless Angle Grinder

Brushless 100mm Cordless Angle Grinder

Minangka produsen profesional, DADAO® pengin menehi sampeyan Brushless 100mm Cordless Angle Grinder. DADAO® Brushless 100mm Cordless Angle Grinder minangka alat serbaguna sing nemokake aplikasi ing macem-macem industri lan proyek DIY. Dheweke nawakake kacepetan, presisi, lan efisiensi ing nglereni, grinding, lan tugas nyiapake permukaan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kunci Ratchet Tanpa Kabel Portable 12V

Kunci Ratchet Tanpa Kabel Portable 12V

Kualitas tinggi Portabel 12V Cordless Ratchet Wrench ditawakake pabrikan China DADAO®. Portable 12V Cordless Ratchet Wrench minangka alat serbaguna lan praktis digunakake kanggo ngencengi utawa ngeculake pengikat ing macem-macem aplikasi. Padha dirancang kanggo nyedhiyani tumindak ratcheting cepet lan efisien ing spasi nyenyet ngendi kunci standar utawa soket bisa uga ora pas.

Waca liyaneKirim Pitakonan
DADAO® minangka produsen lan pemasok profesional Piranti Daya Tanpa Kabel ing China. Piranti Daya Tanpa Kabel kualitas dhuwur kita ora mung digawe ing China lan kita duwe OEM. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanggo produk grosir.
  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy