Blower Ekstraksi Lebu Tanpa Kabel
  • Blower Ekstraksi Lebu Tanpa Kabel - 0 Blower Ekstraksi Lebu Tanpa Kabel - 0

Blower Ekstraksi Lebu Tanpa Kabel

DADAO Cordless Dust Extraction Blower minangka alat inovatif lan trep sing dirancang kanggo mbusak bledug lan lebu kanthi efektif saka macem-macem permukaan. Ora kaya blower tradisional, model tanpa kabel iki bisa digunakake tanpa kabel listrik, ngidini mobilitas lan keluwesan luwih akeh sajrone panggunaan.

Model:8186

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

DADAO Cordless Dust Extraction Blowerminangka alat serbaguna lan efektif kanggo njaga permukaan sing resik lan bebas bledug. Apa sampeyan kudu ngresiki bengkel, situs konstruksi, utawa omah, model tanpa kabel iki nyedhiyakake kemudahan, portabilitas, lan kemampuan ekstraksi bledug sing dipercaya.


Parameter Blower Ekstraksi Debu Tanpa Kabel DADAO (Spesifikasi)

Baterei

21V Max Li-ion

kacepetan Rated

0-2100 rpm

Kacepetan hawa

0-200km/130mph

Volume udara

0-95cfm / 2.8cbm / min




Hot Tags: Blower Ekstraksi Debu Tanpa Kabel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, OEM

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy