Produk

Pabrik kita nyedhiyakake gergaji tanpa kabel China, alat kebon tanpa kabel, pistol caulking tanpa kabel, lsp. Kita diakoni dening kabeh wong kanthi kualitas dhuwur, rega sing cukup lan layanan sing sampurna.
View as  
 
Gun Caulking bertenaga baterei sing gampang digunakake

Gun Caulking bertenaga baterei sing gampang digunakake

DADAO® sing berbasis ing China yaiku produsen Caulking Gun sing gampang digunakake kanthi baterei. Tuku bedhil caulking sing murah, berkualitas tinggi, sing bisa digunakake kanthi baterei sing gampang digunakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
High Performance Cordless Grout Gun

High Performance Cordless Grout Gun

DADAO® minangka produsen lan pemasok Gun Cordless Grout Gun Profesional China, yen sampeyan nggoleki Gun Grout Tanpa Kabel Kinerja Tinggi kanthi rega murah, hubungi kita saiki!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gun Caulking Tanpa Kabel 21V 600ml

Gun Caulking Tanpa Kabel 21V 600ml

Pistol Caulking Tanpa Kabel 21V 600ml sing diprodhuksi dening Zhejiang Dadao Electric Appliance Co., Ltd. bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing beda-beda kanthi kinerja sing apik lan spesifikasi sing sugih.

Waca liyaneKirim Pitakonan
12V Efisien Cordless Caulking Gun

12V Efisien Cordless Caulking Gun

Zhejiang Dadao Electric Appliance Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing produksi alat listrik, lan produk utama yaiku Cordless Caulking Gun. Gun Caulking Tanpa Kabel Efisien 12V iki nduweni desain pangisi daya, jinis sumber daya yaiku baterei lithium, lan voltase 12V. Nduwe macem-macem aplikasi lan bisa adaptasi karo lem hard 300-400ml utawa lem alus 300-600ml. Iku trep lan fleksibel kanggo nggunakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Planer Kayu Tanpa Kabel sing efisien kanggo Pengerjaan Kayu

Planer Kayu Tanpa Kabel sing efisien kanggo Pengerjaan Kayu

Temokake pilihan akeh Planer Kayu Tanpa Kabel sing Efisien kanggo Pertukangan Kayu saka China ing DADAO®. Planer Kayu Tanpa Kabel sing Efisien kanggo Woodworking minangka alat listrik portabel lan serbaguna sing digunakake ing gawe kayu kanggo mbentuk lan ngalusake permukaan kayu. Minangka jeneng tabet, makaryakke tanpa perlu kanggo kabel daya, nyediakake kamardikan saka gerakan lan penak.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Palu Rotary Tanpa Kabel entheng

Palu Rotary Tanpa Kabel entheng

DADAO® Lightweight Cordless Rotary Hammer minangka alat serbaguna sing bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Padha bisa ngebor bolongan saka macem-macem ukuran lan ambane, drive sekrup, lan pahat utawa break liwat bahan hard. Dheweke asring digunakake ing remodeling, restorasi, lan proyek bangunan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy