Blower Daun Tanpa Kabel
  • Blower Daun Tanpa Kabel - 0 Blower Daun Tanpa Kabel - 0

Blower Daun Tanpa Kabel

DADAO Cordless Leaf Blower minangka alat serbaguna sing digunakake kanggo ngresiki godhong, lebu, lan potongan suket saka ruangan ruangan, kayata pekarangan, dalan, teras, lan trotoar. Ora kaya blower godhong tradisional sing mbutuhake kabel lan stopkontak, model tanpa kabel ngoperasikake baterei sing bisa diisi ulang, nyedhiyakake kebebasan gerakan lan ngilangi watesan kabel.

Model:8189

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Salah sawijining kaluwihan utama DADAO Cordless Leaf Blower yaiku portabilitas lan kepenak. Tanpa perlu kabel listrik, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah properti sampeyan utawa malah njupuk blower menyang wilayah sing adoh tanpa akses menyang stopkontak listrik. Iki ndadekake dheweke cocog kanggo yard utawa properti sing luwih gedhe kanthi ruangan ruangan sing akeh kanggo ngresiki.


DADAO Cordless Leaf Blower Parameter (Spesifikasi)

Baterei

21V Max Li-ion

kacepetan Rated

0-18000rpm

Kacepetan hawa

0-200km/j 120mph

Volume udara

0-280cfm


DADAO Cordless Leaf Blower Fitur Lan Aplikasi

DADAO Cordless Leaf Blower duwe macem-macem aplikasi lan bisa digunakake kanggo macem-macem tugas ing ruangan ruangan. Ing ngisor iki sawetara aplikasi umum Cordless Leaf Blower:

1. Reresik godhong: Panggunaan utama Blower Daun Tanpa Kabel yaiku kanggo mbusak godhong sing tiba saka pekarangan, dalan, teras, lan permukaan ruangan liyane. Kanthi kecepatan udara lan aliran udara sing kuat, blower godhong tanpa kabel nggampangake ngumpulake godhong dadi tumpukan kanggo ngresiki kanthi efisien.

2. Ngilangi lebu: Blower Daun Tanpa Kabel uga apik banget kanggo mbusak jinis lebu liyane, kayata potongan suket, ranting, lan cabang cilik. Dheweke mbantu kanthi cepet ngilangi bahan sing ora dikarepake saka pekarangan utawa ruangan ruangan.

3. pangopènan Lawn: Cordless Leaf Blower sing Handy kanggo njaga pekarangan uga-groomed. Bisa digunakake kanggo nyebul potongan suket ing dalan utawa trotoar sawise mowing utawa mbusak gumpalan suket saka pekarangan.

4. Ngilangi salju: Ing wilayah sing salju salju entheng, Blower Daun Tanpa Kabel bisa migunani kanggo ngresiki salju saka trotoar, tangga, lan permukaan ruangan cilik liyane. Bisa nyebul salju sing entheng lan bubuk, dadi luwih gampang mbusak tanpa gaweyan fisik.

5. Reresik bledug lan lebu ing bengkel utawa garasi: Blower Daun Tanpa Kabel bisa mbantu ngresiki serbuk gergaji, rereget, utawa lebu liyane ing bengkel, garasi, utawa papan liyane sing ditutup. Padha èfèktif kanggo ndamu adoh bahan ngeculke lan njaga wilayah resik.

6. Mbusak talang: Sawetara Blower Daun Tanpa Kabel duwe lampiran utawa aksesoris sing bisa mbantu ngresiki lebu saka talang. Iki nggawe luwih gampang kanggo njaga talang sing resik lan bebas, nyegah penyumbatan lan karusakan banyu sing potensial.

7. Reresik Playground: Cordless Leaf Blower minangka piranti praktis kanggo ngresiki wedhi, godhong, utawa lebu liyane saka papan dolanan lan papan dolanan. Padha ngidini kanggo ngresiki efisien lan cepet, njupuk papan sing aman lan resik kanggo anak kanggo muter.

Iki mung sawetara conto saka aplikasi Cordless Leaf Blower. Versatility, portabilitas, lan gampang digunakake nggawe alat sing penting kanggo njaga ruangan ruangan sing resik lan njaga lanskap sing apik.


DADAO Cordless Leaf Blower Detail

DADAO Cordless Leaf Blower uga luwih tenang lan luwih ramah lingkungan dibandhingake karo blower godhong gas. Padha ngasilake kurang swara, dadi luwih bisa ditrima kanggo digunakake ing wilayah omah, taman, utawa lingkungan sing sensitif swara. Kajaba iku, dheweke ora ngetokake polutan sing mbebayani utawa nyebabake polusi udara, dadi pilihan sing luwih ijo.


FAQ

P: Apa iku Cordless Leaf Blower?

A: Blower Daun Tanpa Kabel minangka alat genggam sing digunakake kanggo ngresiki godhong, lebu, lan potongan suket saka pekarangan lan area ruangan liyane. Makaryakke tanpa kabel listrik, dadi luwih trep lan portabel.


P: Kepiye cara kerja Blower Daun Tanpa Kabel?

A: Blower Daun Tanpa Kabel biasane nganggo baterei sing bisa diisi ulang. Nalika diuripake, motor ing jero blower nguwasani penggemar utawa impeller, sing nggawe aliran udara sing kuat. Aliran udara iki diarahake liwat nozzle, ngidini pangguna nyebul godhong lan lebu liyane saka wilayah sing dikarepake.


P: Apa kaluwihan nggunakake Blower Daun Tanpa Kabel?

A: Blower Daun Tanpa Kabel nawakake portabilitas lan keluwesan sing luwih dhuwur dibandhingake karo blower godhong tanpa kabel. Dheweke ora duwe tali kanggo mbatesi gerakan, ngidini pangguna gampang maneuver ing pekarangan. Dheweke uga umume luwih tenang lan ngasilake emisi sing luwih sithik.


P: Apa Cordless Leaf Blower cocok kanggo yard gedhe?

A: Kesesuaian Blower Daun Tanpa Kabel kanggo meter gedhe gumantung marang umur baterei lan daya aliran udara. Sawetara blower godhong tanpa kabel duwe wektu batere sing luwih dawa lan kecepatan aliran udara sing luwih dhuwur, saengga cocok kanggo wilayah sing luwih gedhe. Nanging, dianjurake kanggo mriksa spesifikasi lan review sadurunge tuku kanggo yard gedhe.


P: Suwene baterei Cordless Leaf Blower tahan suwene?

A: Umur baterei saka Blower Daun Tanpa Kabel bisa beda-beda gumantung saka model lan panggunaan. Sawetara baterei bisa tahan nganti 20-30 menit, dene liyane bisa mlaku nganti jam utawa luwih kanthi biaya siji. Penting kanggo nimbang umur baterei nalika milih blower godhong tanpa kabel.


P: Suwene wektu kanggo ngisi daya baterei Blower Daun Tanpa Kabel?

A: Wektu ngisi daya kanggo baterei Cordless Leaf Blower bisa beda-beda. Biasane butuh udakara 1-2 jam kanggo ngisi baterei kanthi lengkap, nanging iki bisa beda-beda gumantung saka pangisi daya lan model tartamtu.


P: Apa Blower Daun Tanpa Kabel gampang dijaga?

A: Blower Daun Tanpa Kabel umume gampang dijaga. Pangopènan reguler kalebu ngresiki tabung blower lan kipas, mriksa baterei kanggo karusakan apa wae, lan njaga blower saka lebu lan clogs. Sampeyan uga penting kanggo nyimpen blower godhong kanthi bener nalika ora digunakake.


P: Bisa Cordless Leaf Blower digunakake kanggo tugas liyane saka godhong ndamu?

A: Ya, Blower Daun Tanpa Kabel bisa digunakake kanggo macem-macem tugas kajaba nyebul godhong. Padha bisa digunakake kanggo nyebul suket suket sawise mowing, mbusak lebu saka dalan lan trotoar, lan malah inflate online kasur utawa dolanan blumbang nggunakake fungsi mbalikke blower kang.


P: Bisa Cordless Leaf Blower digunakake kanggo godhong teles utawa lebu abot?

A: Blower Daun Tanpa Kabelumume luwih cocok kanggo godhong garing lan lebu cahya. Nalika sawetara model tanpa kabel duwe daya sing cukup kanggo nangani godhong teles utawa lebu sing abot, penting kanggo mriksa spesifikasi lan kemampuan blower sadurunge digunakake kanggo tugas kasebut.



Hot Tags: Blower Daun Tanpa Kabel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, OEM

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy