Sejarah Kita

Kanthi sajarah sugih ing industri alat daya, Dadao Tools duwe reputasi kanggo kaunggulan sing wis dibangun ing taun pengalaman lan semangat kanggo inovasi. Minangka mantan distributor alat Makita, pangadeg kita, Pak KuanYe Chen, duwe pangerten luar biasa babagan kabutuhan pasar lan pelanggan.


ⶠIng taun 2003, kita wiwit mrodhuksi piranti daya, khusus ing layanan OEM kanggo alat SAFUN. Sajrone pirang-pirang taun, kita tetep maju ing kurva kanthi terus-terusan nggawe inovasi lan adaptasi karo teknologi anyar.


ⶠIng 2007, kita padha antarane perusahaan pisanan kanggo ngenali potensial teknologi tanpa kabel lan ngembangaken pisanan NI-CD bor tanpa kabel ing Yongkang. Wiwit iku, kita terus nyurung wates apa sing bisa ditindakake kanthi introduksi teknologi baterei Lithium-ion ing 2011, lan teknologi tanpa sikat ing 2013.


ⶠDina iki, prasetya kita kanggo kualitas lan kekiatan tetep kuwat saka tau, lan kita terus makarya kanggo ngembangaken solusi alat daya anyar lan macem kanggo nyukupi kabutuhan ganti pelanggan kita.





  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy