Pistol Caulking Tanpa Kabel 600ml
  • Pistol Caulking Tanpa Kabel 600ml - 0 Pistol Caulking Tanpa Kabel 600ml - 0

Pistol Caulking Tanpa Kabel 600ml

DADAO® iku salah siji saka China 600ml Cordless Caulking Gun manufaktur lan supplier misuwur. Pabrik kita spesialisasi ing manufaktur 600ml Cordless Caulking Gun. Welcome to tuku 600ml Cordless Caulking Gun saka DADAO®. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Model:8505

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

DADAO & reg; Sugeng rawuh sampeyan Grosir 600ml Cordless Caulking Gun saka pabrik kita.DADAO®600ml Cordless Caulking Guns bisa digunakake kanggo macem-macem proyèk caulking, kalebu sealing longkangan, retak, lan joints watara jendhela, lawang, bathtubs, udan, sinks, lan liyane. wilayah sing mbutuhake segel kedap banyu utawa kedap udara. Padha cocok kanggo macem-macem bahan kayata silikon, akrilik, lateks, utawa adhesives construction.


DADAO & reg; 600ml Cordless Caulking Gun Parameter (Spesifikasi)

Baterei

21V Max Li-ion

Kacepetan dispensing

0-8,7 mm/s

Daya dispensing

6500N

pangaturan kacepetan

6 kacepetan

Materi dhukungan

Max 600 ml Sosis

Kartrid maksimal 400ml

Dibangun ing LED


DADAO & reg; 600ml Cordless Caulking Gun Fitur lan Aplikasi

Sealing lan Insulating: DADAO> 600ml Cordless Caulking Guns migunani kanggo sealing lan insulating longkangan lan retak ing tembok, langit-langit, lan jubin. Padha sampurna kanggo nutup cedhak stopkontak listrik, saluran, lan pipa kanggo nyegah konsep lan mundhut energi.


DADAO & reg; 600ml Cordless Caulking Gun Details

Fungsi penting DADAO® 600ml Cordless Caulking Gunswis umum digunakake ing repair kulawarga, engineering DIY lan construction construction.


FAQ

P: Suwene suwene baterei aDADAO®600ml Cordless Caulking Gun?

A: Urip baterei saka 600ml Cordless Caulking Gun gumantung ing kapasitas baterei, jumlah caulk sing dispensed, lan wektu panggunaan. Umumé, baterei sing kebak bisa tahan kanggo pirang-pirang kartrid caulk utawa sealant. Disaranake nimbang umur baterei lan wektu ngisi daya nalika milih bedhil caulking tanpa kabel.


P: Apa Gun Caulking Tanpa Kabel bisa digunakake kanggo proyek njero ruangan lan ruangan?

A: Ya, DADAO® 600ml Cordless Caulking Guns bisa digunakake kanggo loro proyèk njero ruangan lan njaba. Iki minangka alat serbaguna sing cocog kanggo nutup celah, retakan, lan sendi ing sekitar jendhela, lawang, bathtub, pancuran, sink, lan wilayah liyane sing mbutuhake caulk utawa sealant. Nanging, kahanan cuaca utawa lingkungan tartamtu bisa nyebabake kinerja utawa wektu pangatusan saka caulk utawa sealant.




Hot Tags: 600ml Cordless Caulking Gun, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, OEM

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy