300ml Lithium-ion Caulking Gun
  • 300ml Lithium-ion Caulking Gun - 0 300ml Lithium-ion Caulking Gun - 0

300ml Lithium-ion Caulking Gun

Minangka manufaktur Gun Caulking Lithium-ion 300ml profesional, sampeyan bisa yakin tuku Gun Caulking Lithium-ion saka pabrik kita lan DADAO® bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Model:8504C

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

DADAO & reg; punika Produsèn profesional, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan 300ml Lithium-ion Caulking Gun lan kita bakal kurban layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. DADAO & reg; 300ml Lithium-ion Caulking Guns dirancang kanggo comfort pangguna. Biasane duwe gagang ergonomis lan konstruksi sing entheng, nyuda ketegangan lan kesel sajrone panggunaan sing suwe. Iki ngidini kanggo aplikasi caulking Gamelan lan luwih akurat.


DADAO & reg; 300ml Lithium-ion Caulking Gun Parameter (Spesifikasi)

Baterei

21V Max Li-ion

Kacepetan dispensing

0-8,7 mm/s

Daya dispensing

6500N

pangaturan kacepetan

6 kacepetan

Materi dhukungan

Kartrid 300ml Kab

Dibangun ing LED


DADAO & reg; 300ml Lithium-ion Caulking Gun Fitur lan Aplikasi

Plumbing lan Bathroom Caulking: DADAO 300ml Lithium-ion Caulking Guns umume digunakake kanggo aplikasi caulk ing instalasi pipa, kayata sinks, bathtubs, udan, lan jamban. Dheweke nyedhiyakake aplikasi sealant sing tepat lan efisien, njamin waterproofing sing tepat lan nyegah bocor.


DADAO & reg; 300ml Lithium-ion Caulking Gun Details

Amarga daya support baterei lithium, DADAO & reg; 300ml Lithium-ion Caulking Gunsbiasane duwe meksa kuwat lan kacepetan outflow lim cepet. Iki nggawe konstruksi luwih efisien lan bisa ngrampungake tugas kanthi cepet.


FAQ

P: Kepiye carane ngresiki lan njaga Gun Caulking Lithium-ion?

A: Reresik lan njaga 300ml Lithium-ion Caulking Gun biasane ndherek wiping mati keluwihan caulk sawise saben nggunakake lan periodik mrikso bedhil kanggo samubarang pratandha saka karusakan utawa nyandhang. Sampeyan uga penting kanggo tindakake pandhuan pabrikan kanggo panyimpenan lan pangopènan sing tepat, utamane babagan praktik pangopènan lan pangisi daya baterei.


P: Apa Sampeyan Bisa Tuku Saka Kita?

A: Bor Tanpa Kabel, Driver Tanpa Kabel, Grinder Sudut Tanpa Kabel, Bor Hammer Tanpa Kabel, Gergaji Circular Tanpa Kabel Lan Sateruse.


P : Pasarmu ngendi?

A: Wiwit Saiki Kita Wis Diekspor menyang Akeh Wilayah, Pasar Utama yaiku Pasar Eropa lan Amerika. Ngarep-arep Kanca-kanca Saka Sakabehing Donya Teka Kunjungan Lan Kerjasama.


Q: Bisa Kita Nduwe Sampel Kanggo Nguji?

A: Ya, Kita Bisa Nawakake Siji Utawa Loro Sampel Kanggo Klien Kanggo Nguji Kanthi Ngisi Daya Nalika Klien Nempatake Anorder. Kita Bakal Mbayar Sample Dhuwit Mbalik.


Q: Apa Sampeyan Pabrik Apa OEM?

A: Ya, We Do Em Lan Odm.


P: Apa Ketentuan Pembayaran?

A: Katentuan Pembayaran Iku 30% T/T Ing Advance Balance 70% T/Liginst Salinan B/L Kanggo Newclient. Istilah Pembayaran Liyane yaiku Aiso Acceptabie.



Hot Tags: 300ml Lithium-ion Caulking Gun, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, OEM

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy