300ml Cordless Caulking Gun
  • 300ml Cordless Caulking Gun - 0 300ml Cordless Caulking Gun - 0

300ml Cordless Caulking Gun

Sugeng rawuh ing Grosir utawa selaras 300ml Cordless Caulking Gun saka pabrik kita sawayah-wayah. Kita bakal menehi sampeyan rega diskon pabrik kanggo produk kita. DADAO® yaiku 300ml Cordless Caulking Gun produsen lan supplier ing China.

Model:8505C

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

DADAO & reg; 300ml Cordless Caulking Guns mbutuhake pangopènan minimal. Njaga bedhil resik kanthi ngilangke keluwihan caulk sawise saben nggunakake lan periodik mriksa baterei lan komponen kanggo karusakan apa wae utawa nyandhang biasane cukup. Tindakake pandhuan pabrikan kanggo pangopènan lan panyimpenan sing tepat.


DADAO & reg;300ml Cordless Caulking Gun Parameter (Spesifikasi)

Baterei

21V Max Li-ion

Kacepetan dispensing

0-8,7 mm/s

Daya dispensing

6500N

pangaturan kacepetan

6 kacepetan

Materi dhukungan

Kartrid 300ml Kab

Dibangun ing LED


DADAO & reg;300ml Cordless Caulking Gun Fitur lan Aplikasi

Proyek Kerajinan lan DIY:DADAO & reg;Senjata Caulking Tanpa Kabel 300ml bisa migunani kanggo proyek kerajinan lan DIY sing kalebu karya sealing utawa adhesive. Padha bisa mbantu karo tugas kaya gluing bahan bebarengan utawa nglamar sealant ing proyèk kaya woodworking, Kerajinan, utawa dekorasi ngarep.


DADAO & reg;300ml Cordless Caulking Gun Details

DADAO & reg;300ml Cordless Caulking Gunmenehi penak lan efisiensi luwih, nggawe karya luwih gampang lan efisien.


FAQ

P: Apa Pistol Caulking Tanpa Kabel 300ml bisa ngetokake caulk kanthi rata?

A: iya,DADAO & reg;300ml Cordless Caulking Gun bisa dispense caulk roto-roto. Setelan kontrol kacepetan lan aliran sing bisa diatur ngidini aplikasi caulk sing tepat, njamin ekstrusi caulk utawa sealant sing konsisten lan malah. Kanthi teknik lan kontrol sing tepat, sampeyan bisa entuk finish caulking profesional lan seragam.


P: Apa Sampeyan Perusahaan Pabrik utawa Dagang?

A: Ya, Kita Nggawe Alat Lithium-Ion Profesional Ing China Lan Wis Ing Lapangan Iki Luwih Saka 20 Taun.


Q: Apa Sampeyan Pabrik Apa OEM?

A: Ya We Do OEM Lan Odm.


Q: Kenapa Pilih Dadao Tools?

A: * Layanan profesional

* Rantai Pasokan sing dipercaya

* Jaminan Mutu

* Rega Kompetitif



Hot Tags: 300ml Cordless Caulking Gun, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, OEM

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy